Подбора на гарнитурата е важен елемент от цялостната презентация на ястието.
Представям Ви 13 гарнитури приготвени на Sous Vide, които може да използвате както самостоятелно, така и като част от многокомпонентна гарнитура.
РР. В началото бяха 13 предложения, но продължавам да добавям нови идеи, така че броят им ще нараства…. 🙂
Вижте нашите предложения за гарнитури в sous vide, подредени по азбучен ред:
аспержи – https://sousvide.bg/2017/03/23/аспержи-в-ароматно-масло/
броколи – https://sousvide.bg/2018/10/16/броколи-с-пармезан/
брюкселско зеле – https://sousvide.bg/2019/05/20/гарнитури-в-sous-vide-брюкселско-зеле/
бейби спанак – https://sousvide.bg/2019/08/04/гарнитури-в-sous-vide-бейби-спанак/
домати конфи – https://sousvide.bg/2019/05/27/гарнитури-в-sous-vide-домати-конфи/
карфиол- https://sousvide.bg/2018/10/07/карфиол-су-вид/
лилави картофи – https://sousvide.bg/2017/05/30/лилави-картофи/
моркови – https://sousvide.bg/2017/07/13/моркови-във-вакуум/
манатарки – https://sousvide.bg/2019/07/03/манатарки-в-sous-vide/
пюре от карфиол – https://sousvide.bg/2017/05/02/пюре-от-карфиол/
романеско – https://sousvide.bg/2018/08/23/романеско/
сладки картофи – https://sousvide.bg/2019/05/10/сладки-картофи-гарнитури-в-sous-vide/
сладка царевица – https://sousvide.bg/2017/07/15/сладка-царевица/
тиквички – https://sousvide.bg/2018/08/16/тиквички-су-вид/
червено цвекло – https://sousvide.bg/2017/07/12/червено-цвекло/
ПП: Очаквайте допълване на списъкът.