ТЕМПЕРАТУРА НА ГОТВЕНЕ – 68⁰С /154⁰F/.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ – 12:00 часа.
В „Рецепти от приятели“ имам удоволствието да Ви представя моя много добър приятел, добър човек и страхотен готвач Шеф Георги Хаджиминев. За всичките си приятели и многобройните фенки той е просто Жоро. С великолепните си презентации и нестандартните решения той е търсен шеф-готвач. Работил е в Хилтън, Кемпински, на кораби и яхти, в ресторанти на морски и зимни комплекси. Със своите ястия е омайвал ценители от Испания, Германия, Гърция, Кипър, Малта, Англия, а сега работи в Швейцария.
Днес публикуваме неговото ястие „Свинско коремче на sous vide”, като Жоро обеща, че това няма да е последна публикация, защото има още много ястия приготвени на Су вид.
Свинско коремче СУ ВИД температура на водата = 154 фаренхайт – 68 целзий готвено – 12 часа, за основа – ябълка грени смит (компресирана), сос от сливи (точки) и цветя – латинка, иглика, теменуга и мини воден креc (за декорация) .