ТЕМПЕРАТУРА НА ГОТВЕНЕ – 57⁰С /134.6⁰F/.
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ – 01:20 час.
Знам, че сега не е време за агнешко, но ми донесоха нарязано агнешко на кубчета и затова реших да го направя на шишчета. И понеже според българският календар не е време за агнешко, няма да слагам нашенските традиционни подправки и ще го направя малко по близкоизточно.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
0.700 кг. агнешко месо на кубчета
3 бр. скилидки чесън
1 к.л. сол
1 к.л. смлян кимион
1 к.л. от подправката „Гергьовче“ на SOGood
1 к.л. пушен лют червен пипер
1 ч.л. куркума
1 с.л. сироп от нар
1 с.л. балсамов оцет
2 с.л. зехтин
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. Загрейте Вашият су вид уред на 57⁰С /134.6⁰F/.
2. Измийте и подсушете добре агнешкото месо.
3. Сложете го в купа и прибавете всички съставки. Разбъркайте добре за да смесят подправките и да полепнат по всичките парчета месо.
4. Нанижете кубчетата на шишчета, сложете в плик и вакуумирайте.
5. Гответе за 01.20 часа на 57⁰С /134.6⁰F/.
6. След като таймерът на су вида изключи, извадете шишчетата от плика и ги запечете на скара.
СЪВЕТ
Опитайте се да отстраните колкото е възможно ципите по месото. Когато вакуумирате гледайте острото на шишчетата да не пробие плика.






